Witam,
Chce w swoim Rover-ku uzupełnić płyn wspomagania ,Dextron IID nie wiem tylko jaki był to płyn (tzn zielony czy czerwony, w moim jest już czarny) czy jeżeli wleje inny może to spowodować uszkodzenie układu wspomagania,
np jeżeli był zielony a wleje czerwony.
Sprzedawca w sklepie poradził mi czerwony ponieważ jest bardziej popularny i jest większe prawdopodobieństwo że był właśnie taki.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Sty 25, 2010 11:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 10:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprzedawca w sklepie poradził mi czerwony ponieważ jest bardziej popularny i jest większe prawdopodobieństwo że był właśnie taki
Wlałbym czerwony ... tak jak sprzedawca radzi ... zawsze mozesz wymienić całosć, koszt nie jest zabójczy ... kilkadziesiąt PLN. Ale jeśli już to dolewałbym czerwony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum