Witam.Mam prośbe ,chce wymienic filter na stożek bo wielu moich kumpli tak zrobiło i nawet w dieslu widac różnice w mocy i dzwieku.
A jak było u was???? Prosze o porady tych co tak maja a nie tych"cwianiaków" co słyszeli od kogos a naj maja do napisania.
A i taka moja prośba jaka jest srednica , może niezbyt to określe, tego otworu do którego jest przymocowana obódowa ze standardowym filtrem przed przepustnica.Nie wiem jak to dokładnie określic. A i czy taki filter bedzie ok???
http://moto.allegro.pl/it...k_do_200km.html
Prosze o porade tych co to maja, lub cos wiedza na ten temat.
Dzieki pozdro
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 19:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam stożek troszkę innego typu ale tak...
Ryk jest moc pod nogą niby też
ale sprawdzone przyspieszenie GPSem i nie widać niestety różnicy.
To dziwne bo czuć ale po sprawdzeniu przyspieszenia jest to samo.
Pod górą jakoś lepiej się zbiera na stożku. sam już nie wiem .
Wiem na pewno na wiosnę zakładam znowu
Mam takie pytanie.Planuje zmienic filtr i instalacje na filtr stożkowy. Tylko oczsywiscie nic nie można nic do rovera takiego znaleśc. A moje pytanie brzmi.::::
Rover 200 to honda, a do którego rocznika i modelu mu najbliżej? Chodzi mi o to ze moze znajde jakis zestaw dedykowany do hondy który bedzie pasował do rovera 200:::::::
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum