Wysłany: Pią Sty 08, 2010 01:16 [Rover 420 SDI] - KRĘCI ALE NIE PALI... pomożecie... :> ?
Witam,
Problemik zaczął się od tego że samochód gasnął podczas jazdy, później nawet i na postoju... teraz wogóle mi nie odpala(rozrusznik kręci)... Brak zasilania na elektrozawór na pompie paliwa, nie świecą sie kontrolki check engine oraz kontrolka od świec... Wstrząsówka jest OK.
CO poradzicie ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 01:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 125 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 08:09
... może główny przekaźnik pod maską, pierwszy z prawej stojąc przed autem ... miałem kiedyś przypadek że rozrusznik kręcił, a nie odpalał, winny był właśnie on
przekażnik zespołowy znajduje się za kompem czarna duża pucha
czyli pozycja nr 6 na tym rysunku?
poprzedni rysunek był z silnikiem który ma Intercooler a ten co teraz dałem jest bez intercoolera i tu przekaźnik na grodzi jest tylko jeden
ciekawe dlaczego na rysunku z Intercoolerem nie uwzględniono pozycji nr 6 że za kompem jest jeszcze jakiś przekaźnik
nie wiem czy dobrze rozumiem ale ten przekaźnik za kompem o którym mówisz jest tylko w wersji bez Intercoolera?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum