Witam wszystkich serdecznie. Jestem świeżym kierowcą który poluje na pierwsze swoje autko. Niby mam Rovera 218SD w garażu po ojcu, ale jeszcze/już nie jeździ. Pracuje nad tym aby go przywrócić do życia, aczkolwiek nie wiem czy warto.
Po głowie chodzi mi R25/MG ZR w dieslu. Mam do wydania około 20 tys. z oszczędności, a dokładniej z odszkodowania. Za młodu pogryzł mnie pies któremu na dzień dzisiejszy dziękuję za pieniążki Nie mam pojęcia czy brać 5 czy 10 letnie auto bo Roverki 25 chyba konstrukcyjnie nie mają wielkich różnic poza liftingiem. Tylko pytanie czy samochód z 2000r. mi się nie posypie.
To chyba nie jest temat na moje wywody wiec kończę i pozdrawiam wszystkich
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 12:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuje serdecznie za ciepłe powitanie muszę zasmucić osoby które mnie zaprosiły w prywatnych wiadomościach na spota. W tym tygodniu się nie pojawię bo ku mojemu zdziwieniu w niedziele wypadają walentynki. Za tydzień już sobie nie odpuszczę
PS. Widziałem dzisiaj cudownego MG ZR na al. Racławickich w moim mieście, palce lizać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum