[r2148v1997]Witam wszystkich!!! od pewnego czsu z pompy wspomagania dochodzą dziwne dzwięki. wspomaganie działa bez problemów. Mam pytanko czy da sie tą usterke jakoś naprawić?, czy tez musze sie rozglądać za nową pompą ???}}}}
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na początek spróbuj zmienić olej w układzie wspomagania, jeśli to nie pomoże, to dopiero zacznij się rozglądać, ale bez paniki, skoro pompa pracuje i wspomaganie działa normalnie, to może być jakiś chochlik i mimo hałasu pompa przejeździ parę lat...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Jesli pompa rzezi,to z doswiadczenia wiem,ze albo masz za niski poziom oleju,albo pompa juz jest na wykonczeniu.Moja jak zaczela spiewac,to dolałem i było okej,po jakis 2 miechac zaczela spiewac,to wymienilem olej,a po tygodniu juz szukałem nowej pompy.Takze powoli sie szykuj niestety na wymiane.Na szczescie pompy nie sa drogie,moja kosztowala 120 zeta i wymiana 5 dych
Mam to samo, co luki508, u mnie rzęzi już od około 8 miechów i jakoś jeżdżę, u mnie to nie jest wina płynu tylko już pompy ( rzęrzenie słychać z samej rolki pompy) z tego co wiem urzywka w dobrym stanie 80 zł z 2004 roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum