Od jakiegoś czasu spokojnie ruszam autem bo mechanik powiedział, że poduchy silnika (bicie przy ostrym ruszaniu) do wymiany...
No ok wymieniłem długą i olejową i po jakimś czasie już przy odpalaniu słyszę mocne uderzenie silnika wymieniłem ostatnią - krótką - poduchę i dalej zero zmian
Może jakieś sugestie co to może być? Za chwile wyjdzie, że będę wszystko po kolei wymieniał i nic to nie da, więc chyba pierwsze co zrobię to pojadę do innego mechanika
----
Sorry za dane - fakt.
Ostatnio zmieniony przez spin4cz Wto Lut 16, 2010 07:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 22:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 21:02
najbardziej bedzie halasowac jak jest uszkodzona poduszka ta obok oslony rozrzadu, druga sprawa, trzeba zwrocic uwage jak jest zalozona u mnie gdy wymienili mi rozrzad zalozyli ja do gory nogami... niby nie widac roznicy a silnik halasowal bo jego ustawienie nie bylo prawidlowe to taka moje spostrzezenia
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum