Wysłany: Nie Lut 14, 2010 16:46 Szpara pod Angel Eyes - jak zamaskować?
Po wymianie lampek przód na AE powstaje szpara między zderzakiem a kloszem jak sobie z tym poradziliście, podrzućcie jakiś temat, myślałem o jakiejś uszczelce w sprayu, ale nie wiem czy to dobry trop... jeśli powtarzam temat z góry przepraszam, być może za krótko szukałem... Dzięki za sugestie.
[ Dodano: Nie Lut 14, 2010 16:46 ]
aha jeszcze jedno, podepnę pod ten temat, jak sobie radzicie z ewentualną wymianą żarówki w tych lampach? Są one nieco dłuższe niż fabryki, z jednej strony za lampą jest komp, z drugiej mam mikser LPG i niestety obawiam się, że bez wyciągnięcia całej lampy nie da rady żarówki wymienić... Dotyczy R200
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 16:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie szpara nie jest duża więc jej nie ruszam,a co do wymiany żarówek to nie trzeba nic odkręcać. ostatnio wymieniałem i nic nie przeszkadza (za bardzo ) niedługo znowu wymienie ale kupie jakieś lepsze bo te co mam to kupiłem w praktikerze za 3 zł sztuka
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 09:40 Re: Szpara pod Angel Eyes - jak zamaskować?
kumilek23 napisał/a:
Po wymianie lampek przód na AE powstaje szpara między zderzakiem a kloszem jak sobie z tym poradziliście, podrzućcie jakiś temat, myślałem o jakiejś uszczelce w sprayu, ale nie wiem czy to dobry trop... jeśli powtarzam temat z góry przepraszam, być może za krótko szukałem... Dzięki za sugestie.
co do wymiany żarówek to rzeczywiście po stronie gdzie jest komp trochę trudno jest ale da się rade,ja tam nic nie odkręcałem nigdy,jedynie się zastanawiam bo chciałbym diody w ringach wymienic to już będzie ciężko i bez odkręcenia lampy się nie obejdzie chyba? bo one tam jakoś tak dziwnie schowane są ...
pajakVi, to nie ja pisałem o uszczelsce w spray'u
rzeczywiście diody trundo dosyć wymienić. tak samo zarówki od ringów. raczej trzeba odkrecic lampe i zderzak poluzować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum