ja jak kupowałem mojego R na komisie nie odpalał a że był smakowity kąsek to nie odpuściłem i odpaliłem go na świecach z citroena berlingo 1,4
Samochód odpalił i chodził ale podczas jazdy przerywał szarpał, gdzieś dopiero od 4 tys obr zaczynał ciągnąć i to konkretnie. Kupiłem świece - silnik pracował idealnie
w Twoim przypadku może być zatkany filtr paliwa/powietrza i upośledzony układ zapłonowy. Trzeba sprawdzić troszkę rzeczy.
wszystkie kable i świece do wymiany łacznie z i przede wszystkim z tym idącym od cewki do kopułki . ten ostatni 5 kabel miał u mnie takie bicie ze auto wogóle nie jechało.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No dobra kabe siwiece to nie duzy koszt, jestem ciekawy jaka mogla by byc najbardziej koszztowna usterka ktora moze dawac takie objawy. Silnik chyba raczej dobry bo zalany jeszcze pelnym syntetykiem ubytkow oleju podobno nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum