Wysłany: Pon Mar 01, 2010 18:53 [R214 1,4Si] - Wycena
Witam serdecznie. Chciałabym sprzedać swojego Roverka i prosiłabym o opinnie za ile mogłabym go sprzedać.
Zdjęcie prezentowanego samochodu:
Opis:
1998 r
1,4 Si 103 km
Przebieg: 113 tyś km
Alufelgi
Centralny zamek
Immobiliser
Skórzana tapicerka
Elektryczne szyby
Regulacja kierownicy
Kierownica drewno - skóra
ABS
Autoalarm
Radio CD z kartą CHIP
Lakier metalic
2 poduszki powietrzne
Wspomaganie kierownicy
Stan samochodu oceniam na bardzo dobry nic nie stka i nie puka. Wnętrze zadbane.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam:)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
7500-8000??? Poważnie tylko tyle? Dzis ubezpieczałem swojego (AC/OC/NW). 97 rok, 62tys przebiegu (100% pewny bo jest w rodzinie od nowosci) , poducha, napinacze, aluski, metalik, central, wspomaganie i elektryczne szyby. Bez klimy, bez ABS, bez poduchy pasazera, zwykla welurowa tapicera.
PZU wg jakis tam swoich tabel, ktore z doswiadczenia wiem, ze zawsze nieco zanizaja rynkowa wartosc autka wycenilo go na rowno 8tys. A ten z zapytania nie dosc, ze lepiej wyposazony to rocznikowo mlodszy...
PZU wg jakis tam swoich tabel, ktore z doswiadczenia wiem, ze zawsze nieco zanizaja rynkowa wartosc
zaniżają wartość jeśli mają Ci wypłacić odszkodowanie, a jeśli masz im zapłacić składkę, to na pewno nie zaniżają...
poza tym takie tabele a realna możliwość sprzedaży po danej cenie to dwie nie związane ze sobą historie...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum