Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:52 [Forum] Zmiana loginu
Uwaga, uwaga pytanie będzie głupie i proszę nie wyśmiejcie mnie
Chodzi mi o to czy jest jakaś możliwość zmiany loginu/ksywki na forum?? Przyznam szczerze, że przy rejestracji jakoś bez zastanowienia wpisałem login z dawien dawna i chciałbym go zmienić na aktualny (bardziej normalny)
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Paul .... kornik11 i się dobrze zastanów, bo login dopuszczamy zmienić jednokrotnie (oczywiście nie może być debilny, wulgarny itp. oraz nie może być polskich liter oraz dziwnych znaczków w loginie ... no i nie może być już zajęty zarówno na stronie jak i forum )
Dobrze się zastanowiłem Login jest już zajęty ale też przeze mnie, bo zarejestrowałem się niedawno drugi raz. Chodzi tylko o to, żeby "przetransferować" wszystkie dane na ten nowy (ten nowy login to slavko).
Zabronione jest korzystanie z forum za pośrednictwem kilku kont użytkownika. Dodatkowe konta będą blokowane/usuwane.
Zależy co się rozumie przez korzystanie z forum. Ja z drugiego konta nie korzystam, nie napisałem żadnego posta ani nic, ale jeśli złamałem regulamin to przepraszam
Oczywiście jeśli zmiana loginu doszłaby do skutku to drugie konto (a w tym przypadku pierwsze) możnaby od razu usunąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum