4 - ROVER - powiem tak nad tym to bym sie nawet nie zastanawial - w srodku mozna powiedziec styl retro szcegolnie z tym zegarkiem na srodku, tandetne materialy, skrzypiace plastki, zawieszenie masakryczne, samochod dla dziadkow ktorzy jezdza do tesco na zakupy i do kosciola.... (dot. R75)
No dziadki, jak tam dzisiaj cukier w Tesco stoi?
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 14:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na starosc kupisz sobie cos sportowego hehe bo jak jest sie dziadkiem to trzeba sie odmladzac... a tak woogole to walnol glupote, co on ma do zawieszenia w r75? i dlaczego jest to auto dla dziadka? chyba chlopak sugerowal sie wygladem, jak dla mnie jest to mocne i szybkie auto a zawieszenie jest w sam raz
"Przepiękna sylweta, świetny silnik, niebywały komfort i klasa. Jeśli jednak ktoś szuka w samochodzie walorów czysto użytkowych to nie jest to auto dla niego. Jest to samochód dla ludzi z klasą, pasjonatów motoryzacji którzy oczekują czegoś więcej niż tylko niezawodności. Samochód niepospolity i wyjątkowo elegancki. Trzeba mu wybaczyć kaprysy tak jak wybacza się je pięknej kobiecie."
mnie tam cieszą takie opinie, dlatego w szeregach Roverkowców i eMdżi Maniaków nie ma "dziwnych" (czyt. nie do końca fajnych) ludzi i to ma duuuże plusy
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wygląd wyglądem ale chodzi mi o zachowanie, mamy super atmosfere w klubie, byłem w kilku innych, tych bardziej "popularnych" marek i niestety, starsznie dużo chamskiego zachowania jest...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Niedawno, w swoim cyklicznym programie na antenie Antyradia, W. Zientarski mówił o R 75. Z pośród zachwytów, utkwiło mi " dzieło sztuki" - jak się wyraził o naszym autku
Kilka cytatów odnośnie Rovera pochodzących z książki Clarksona "Nie zatrzymasz mnie" Cytaty z września 2004 roku
"Problem bierze się stąd, że samochody z bieżącej oferty Rovera są dziś o wiele starsze od osób które je kupują. Rover 45 - dajmy na to - pojawił się na rynku jeszcze za czasów panowania Ramzesa III"
"Ponieważ nie mam ani koszuli z podwiniętymi rękawami, ani kijów golfowych, ani wolnomularskiego fartuch, ani karty lojalnościowej British Airways, nie mam bladego pojęcia o biznesie. Moją działką jest pisanie o samochodach produkowanych przez Rovera."
"Znajduje się w nim olbrzymie koło kierownicy [...] Miejscami naśladuje styl z epoki Tudorów, miejscami przypomina pruski mur"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum