Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:41 [R 214Si 1,4 16v 97r] Jak zdemontować chowek ?
mam pytanko jak zdemontowac schowek i jak dostac sie do sliniczka dmuchawy? Problem jest tego typu ze dmuchawa działa przez chwilke na 4 biegu pózniej nie działa lub postukuje i nie dmucha !
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem podobny problem z dmuchawą. Pod spodem są dwie śrubki, otwierasz schowek schylasz się b. nisko:) odkręcasz 2 śrubki zdejmujesz klapke od schowka i masz dostęp do dmuchawy, która jest zabudowana. Odkręcasz kolejne śrubki tak, aby wyjąć to całe zabudowanie, ale da się tylko wyjąć rozdzielając na pół. Widoczna jest taka opaska na środku zabudowania. Ja postukałem młotkiem- centralnie w wentylator z wyczuciem bo zacinał mi się, chodził powoli potem stawał na różnych biegach. Działą do dziś. Ale często przepalają się rezystory od danych biegów. No i trzeba potem to wszystko zamontować, uwierz mi nie jest łatwo spędziłem około 2-3 godzin. Jest tam b. mało miejsca. Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum