Wysłany: Nie Mar 14, 2010 19:52 [R200 2.0SDI 99r.]Mechanizm opuszczania szyb
Witam Mam pytanko odnośnie mechanizmu opuszczania szyby od strony kierowcy i pasażera właśnie padły mi te mechanizmy i chcę sobie je wymienić i tu pytanie czy będą pasowały mechanizmy od wersji angielskiej tego samego modelu i od jakich modeli rovera pasowały by też te mechanizmy
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 19:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2009 Posty: 153 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:18
a ja tak się podłącze z zapytaniem te mechanizmy się różnią w zależności od rodzaju nadwozia? bo w 3 drzwiówce tej szyby do podnoszenia jest trochę więcej...czy mechanizm od 5-cio drzwiowej wersji da sobie radę
Ja w dniu dzisiejszym wymieniałem mechanizm w swojej 25.Część pochodziła od Anglika i niczym się nie różniła od wcześniej zamontowanej.Wymiana zajęła jakieś 20minut.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lis 2009 Posty: 153 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 12:38
a miał ktoś taki problem przełącznikami opuszczania szyb, że gdy wciśnie się raz w dół to szyba opuszcza się do końca? gdy chce ja zatrzymać muszę wcisnąć na moment w górę i staje. Mam tak prawych drzwiach, w lewych szybka opuszcza się tylko podczas ciągłego trzymania przełącznika w dół
a miał ktoś taki problem przełącznikami opuszczania szyb, że gdy wciśnie się raz w dół to szyba opuszcza się do końca? gdy chce ja zatrzymać muszę wcisnąć na moment w górę i staje.
Tak ma być ... tyle, że w drzwiach kierowcy to było fabrycznie montowane w R200
To opuszczanie to normalka w 200.
Ja też tak mam że od kierowcy mi sama idzie w dół i jak wcisnę w górę to się zatrzymuje.A od pasażera muszę cały czas trzymać żeby poszło do końca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum