Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 17:58 Cześc Wszystkim !!!!!
Witam Wszystkich !
mam na imię Grzesiek, mieszkam w okolicach Krynicy....chyba, ze ktoś wie gdzie leży Powroźnik to powiem, ze tam dokładnie .
Mój Roverek 400 którym jeżdżę już 3 rok to moje drugie auto...pierwszy był Golf III, ...powiem, że niektórzy znajomi odradzali mi kupno Roverka, bo to angielskie itp itd. Ale postawiłem na swoim , najbardziej co mi się w nim podoba to jasne wnętrze i obalę mit - to nieprawda, że szybko się brudzi ! co do części to z własnego doświadczenia wiem, że nie są drogie, a nawet tańsze niż do niemieckich.
podoba mi się to autko i nie zamierzam go zmieniać .
nie bawię się w modyfikacje autka....chyba, że chodzi o audio ....w tym temacie to już wiele się zmieniało i testowało przez te 3 lata
rok temu skusiłem się na LPG BRC z czego jestem bardzo zadowolony...śmiga aż miło i taniocha jeśli chodzi o jazdę.
Pozdrawiam wszystkich !!!!!
Ostatnio zmieniony przez duszek-82 Sob Kwi 03, 2010 20:29, w całości zmieniany 9 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 17:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum