Witam,
poszukuję Rovera 25 lub ewentualnie 200 - główne wymagania poniżej:
- rocznik od 1998 w górę
- 5-drzwiowy
- 2.0 diesel ok. 101KM ew. benzyniak (może być gaz sekwencja) 1.6SI 112KM
- klimatyzacja
- szyby elektryczne
- lusterka elektryczne
- deska rozdzielcza w ciemnym kolorze
- mile widziana skórzana tapicerka (ciemna) i alufelgi oryginalne (ale to nie priorytet)
- suchy silnik bez plakowania
- oferty najlepiej z województwa lubelskiego, mazowieckiego, łódzkiego ew. Białystok (z innych regionów też rozważę)
Oferty najlepiej z opisem i kilkoma zdjęciami na maila: marcin.czajka (at) plusnet.pl lub Priv
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 23:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale masz oczekiwania, a słyszałeś o takim czymś jak internet i np allegro, otomoto.pl?
czajson [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 09:23
cirek napisał/a:
czajson,
ale masz oczekiwania, a słyszałeś o takim czymś jak internet i np allegro, otomoto.pl?
Przeglądam aukcje i ogłoszenia praktycznie codziennie i jedno co mogę powiedzieć to wybór do dupy. Większość 3d, benzyniaki 1.4, bite, malowane itp a w dodatku daleko. Z doświadczenia wiem, że nie warto jechać 500km żeby obejrzeć samochód, bo najczęściej wraca się z rozczarowaniem. Stan bardzo dobry ma widocznie szerokie pojęcie - od miernego w górę. A co do wymagań to podałem wyposażenie z jakiego nigdy nie zrezygnuję kupując samochód. Jeżdżę teraz r200 '99 1.6 B+G w ciekawej wersji m.in. skóra ciemnogranatowa, szyber, klima, elektryka i mnóstwo drewna. Nie spotkałem nigdzie drugiego takiego, który miałby popielniczkę, ramkę biegów i przełączników szyb w drewnie. Teraz potrzebuję drugiego pojazdu i dlatego wiem czego szukam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum