Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 19:51 [414 97r ] Kolizja wgniecony zderzak i maska nie odpala
Witam.
Kilka dni temu a własciwie 2 dni temu podczas jazdy w korku, jechałem ok 40 km/h po czym uderzyłem w samochód "jadący" przede mna. Własciwie samochód ten uderzył w inne auto ale mniejsza z tym. Po całym zdarzeniu chcialem odpalic auto zeby zjechac na pobocze. Po probie odpalenia auta, zaskoczyło na chwile po czym zgasło. Facet z pomocy drogowej mowił cos o tzw " uderzeniówce".
chciałbym sie dowiedziec czy w kazdym aucie to jest ( posiadam immobilizer) i czy to drobnostka oraz jak to naprawic. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 19:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 13:40
naciskasz od góry jej gumowy kapturek i auto zaskoczy.
Wyłącznik zderzeniowy wyłącza zasilanie dla pompy paliwa.
Po takiej stłuczce pewnie masz rozwaloną chłodnicę?
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Auto nadal stoi u mechanika ale raczej je wezme do siebie bo za samą naprawę tzn w sumie nie wiem za co, chca 500 zl i musze i tak kupic zderzak i maske więc sam nie wiem za co oni kasuja, bo załozyc to sobie moge sam co do chłodnicy to podobno wyleciał płyn więc nie wiem czy dojade do domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum