WITAM . ostatnio miałem duże problemy ze zmieniarką ,a właściwie z laserem ,zaczeło sie od trzeszczenia w czasie odtwarzania muzyki,pużniej były problemy z wczytywaniem nagrywanych płyt ,orginalne jakoś szły,następnie nic niechciało czytać ,postanowiłem zwiekszyć wydajność lasera,lecz też niestarczyło to nadługo ,a już dawka na potencjometrze była na maxa,wiec zostało wymienić laser.Pojeżdziłem troche po serwisach tragedja od 200zł do 300zł wymiana lasera. Pozostało mi zamówić laser z firmy IMPEL shop ,cena z przysyłką 75zł na drugi dzień rano był .
laser SF-92.5 4-11 ilosc scieżek na tasmie
Trzeba było rozlutować tylko zworke technologiczną ,mażna zakładać laser,sama zmiana jest banalnie prosta ,każdy sobie z tym poradzi pamiętajmy ze nowy laser jest fabrycznie skonfigurowany nieustawiamy dawki lasera
teraz czyta wszystkie płyty nawet szybko nagrane,nic nieczeszczy przeskakuje
http://www.impelshop.com/?item=3602
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 16:27, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 09:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum