Witam.
Miał bym do was koledzy pytanie o ten samochodzik
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12008786
Co o nim sądzicie bo mi wydaje się że cena jest za niska choć na moje krzywe oko to blacharka i spasowanie elementów jest w porządku , martwi mnie jednak brak zdjęcia silnika
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sam jestem ciekaw co uzytkownicy powiedza... mnie rozwalaja gratisy... to prawie jak kupować komórkę z abonamentem - cyrograf na 2 lata ale telefon wypasiony dostajesz...
najlepsze jest to ze lewy próg jest a prawego brak
najlepsze jest to ze lewy próg jest a prawego brak
dokładnie, po stronie pasażera bym upatrywał problemów, tym bardziej, że nie zrobił zdjeć z zamkniętymi drzwiami, czyli może odcienie albo spasowanie nie halo. Jak oglądać to tylko z miernikiem lakieru.
pzdr
cena niska bo bity albo co. Zderzka przedni malowany, zerzak tylny malowany i tylna klapa malowana. Tak na moje oko. A gratisy wygrywaja, pewnie tak im to auto zalega na placu, ze juz kombinuja jak moga ze sprzedaza!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cały prawy bok był najprawdopodobniej robiony.
Lampa prawa od R200/25 a nie od ZR. Brakuje prawej listwy progowej.
EDIT: jakaś dziura wypalona na desce rozdzielczej..
A co do tego MG to faktycznie było nieźle "przerzeźniczone" ale 5cio drzwiówka to prawdziwy rarytas:D Może i praktyczniejsza, ale z wyglądu wole 3 drzwiówki:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum