Wysłany: Sob Maj 15, 2010 12:14 Jak sciągnąc sam panel nawiewów??
Witam chodzi mi o sciągnięcie samego panelu nawiewów tego plastiku zewnętrznego wokoło pokręteł żeby wsadzić takie cos jak w poniższym załączniku i jak to wszystko zamontować do Inwertera razem z zegarami Indiglo?
_________________ Mój pierwszy ROVEREK
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
żeby do tego dostać się musisz cały panel zdejmować inaczej nie da rady. Cztery śrubki trzymają go pod spodem i ten plastik "drewniany" jest tak na wcisk przyczepiony. Odkręcisz to będziesz wiedział o co mi chodzi
Fredziu89, Musisz ściągnąć konsolę środkową wg instrukcji poniżej:
http://www.roverki.pl/article.php?sid=458
Następnie delikatnie zdjąć z panelu element drewnopodobny lub czarny (nie trzeba odkręcać panelu). Jest on zamocowany na 6 zatrzaskach (3 z góry i 3 z dołu) a na koniec trzeba zdjąć pokrętła, za pomocą dwóch płaskich śrubokrętów i plastik nawiewów możesz już zmienić.
Jak zdejmiesz pokrętła, to od wewnętrzenj strony są takie plastikowe białe podkładki (nie wiem po co je tam dali), za pomocą śrubokręta wyjmij je, a wtedy w pokrętła będą świecić w nocy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum