Ma ktoś pomysł jak przymocować skrzynię w bagażniku ?
Obiłem ją na nowo całą i teraz wygląda jak oryginalna
Dodatkowo posprzątałem bagażnik i jak skręcam za mocno / za szybko wchodzę w zakręt to ta skrzynia mi się kolebie i:
albo wali jak głupia co chwilę w lewo, albo leci na twarz w prawo
Nie planuję ponownie zaśmiecać bagażnik i chciałbym ją jakoś sensownie przymocować, a kompletnie nie mam pomysłu jak. Jak przykleiłem ją patexem to jak walneła to całą wykładzinę bagażnika oderwała od tej takiej deseczki na szczeście patex przykleił wykładzinę spowrotem ale skrzynka dalej się kolebie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 16:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Arcik, mam pytanie, do czego przymocowałeś skrzynie tymi pasami w bagażniku? bo w najbliższym czasie przymierzam się do zakupu jakiegoś głośnika basowego i rozmyślam powoli na montażu i mocowaniu żeby mi nie latał po bagażniku
Ja przywiercilem kwalki blaszki ( byly razem ze skrzynia w zestawie) do foteli, tymi pasami owinelem skrzynie i mocno sciagnelem. Trzyma sie bez problemu
memphisto, a jakys przymocowal ja tak ja mam tyle ze do podlogi??
Powinno sie tez trzymac jakys chwycil pasy przez ta deseczke. U mnie z tymi pasami jest lala latwo, szybko sie je sciaga i jak narazie same nigdy nie puscily
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no to chyba najlepszy sposob bedzie, pasy zawsze bedziesz mogl sciagnac, a skrzynia raczej nie powinna sie wyslizgnac z nich
zalezy jeszcze jak bedziesz w te zakrety wchodzil
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum