Witam, mam problem a mianowicie zginął mi "dynks" w bechanizmie zamka- taki przykrecony do karoserii pomiedzy drzwiami a szkieletem autka odpowiadajacy za powiadamianie kierowcy o drzwiach otwartych/zamknietych. Pomijajac fakt kontrollki otwartych drzwi, pojawia sie powazniejszy- nie uzbraja sie alarm, a takze nei wylaczaja sie swiatla podswietlania auta w srodku i stacyjki.. probowalem zamknac obieg przy tych blaszkach laczac je ze soba poprzez kawalek blaszki, ale auto sie zamyka a po chwili otwiera. co w tym przypadku począc? Ktos mial podobny problem.. ?
[ Dodano: Pią Maj 28, 2010 21:58 ]
Dobra wiem ze musze kupic kransowke, ale co poczac przez ten czas kiedy jej nie ma?
Cos poza odlacznie akumulatora proponujecie?
[ Dodano: Pią Maj 28, 2010 22:00 ]
a moze jakas dobra duszyczka ma na zbycie taka krancówke? bo na allegro chodza po 20 zl z przesylka, a jakos nie usmiecha mi sie placic 10 zl za przesylke takiego brzdąca
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 21:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum