fajnie było
choć w drodze powrotnej (ok 23)musiałem walnąć sobie komara bo będąc na nogach od 7 rano... no musiałem
mam nadzieje że NIKT nie zjadł ani kawałka figi od Izy - gdyż jest trująca. Filiżanka z ośrodka już jest w zmywarce kiedyś może zrobię na niej logo Rovera
za pewne teraz wszyscy się zbierają i pakują więc życzę im szerokości i w miarę możliwości pustych dróg
pozdrawiam
Tutaj znajdziecie praktycznie wszystkie zdjęcia które zrobiłem - wywaliłem tylko kompletnie poruszone zdjęcia. Rybki niestety nie całkiem wyraźne - no ale tam był straszny brak normalnego światła. Jak ktoś będzie chciał oryginały to na PW - jutro to wrzucę na swój domowy ftp.
No VMatas ładne fotki Gdybyś zechciał wyselekcjonować te z klubowiczami i autami, to proszę wystaw jakąś paczuszkę ZIP/RAR, a ja jeśli pozwolisz wrzucę to w galerię klubową. To samo tyczy się wszystkich innych obecnych i rejestrujących przebieg imprezy.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mój pierwszy zlot ogólnopolski,ale zapamiętam go do końca życia
Dziękuję ekipie Warszawskiej za wspólną podróż,lans za wprowadzenie mnie w szerokie grono klubowiczów,oraz klubowiczom z reszty Polski za miłe przyjęcie,choć co niektórzy twierdzili że przyjechałem na wakacje
Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu i dziękuję za dobrą zabawę
To i my podziękujemy Frekwencja minimalnie mniejsza ale atmosfera jak zawsze roverkowa Miło było poznać nowe osoby i znowu spotkać te już znajome Piwko litewskie daje radę tequila i żołądkowa też Mam nadzieję, że się wszystkim podobało i w większej ilości widzimy się na letnim Podziękowania dla izjawy, która w największej części organizowała Zlot (ośrodek + atrakcje) i reszcie Zarzadu za standardową wspópracę ... a teraz zaczynamy myśleć o andrzejkach, nartach roverkowych i kolejnym letnim
Dziękuję wszystkim za jak zawsze świetną zabawę w doborowym towarzystwie
Kolejno: Joa, Pat, Ley, Marman - za wspólną podróż w obie strony, pogaduchy na CB, lans w mniejszych miejscowościach i oczywiście za zabawę na miejscu.
Jugol - dzięki raz jeszcze, za udostępnienie gratów, dzięki czemu udało się wyeliminować domniemane przyczyny usterki. Szkoda, że nie udało się rozwiązać problemu
Dziękuję wszystkim za porady dot. mojego auta - Paul, Wolarz, Brt, Zetes - wszystkich nie sposób wymienić, bo nie pamiętam nicków...
Dzięki dla ekipy warszawskiej za wspólny LANS Była masa śmiechu, a dokumentacja w postaci filmów kiepskiej jakości pojawi się wkrótce
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dziękuję przede wszystkim Zarządowi za zorganizowanie zlotu w tak sympatycznej lokalizacji - fajna okolica, ładne pokoje, dobre jedzenie (zwłaszcza grrrrrill ).
Dziękuję również Mix-owi za poratowanie spryskiwaczami, Joa-si, Pat-owi (władcy cytryn) i Marman-owi za wszystkie pochwały moich umiejętności wyprzedzania tirów w drodze na Zlot Dzięki również za namówienie mnie na udział w wyprawie do Auchan (pozdrawiamy panią z kasy, ktora jak to ujęła nie jest "Koperfildem" i nie potrafi nabić na kasę czegoś jesli nie rozpruje opakowania)... i dzięki za lansy-bansy po drogach i bezdrożach w poszukiwaniu przystani kołowrotków
I oczywiście dziękuję wszystkim przybyłym na Zlot... mimo, iż frekwencja tym razem była niższa, a niektórzy dotarli dopiero późną nocą z soboty na niedzielę.
Mam nadzieję, że uda się jeszcze przed letnim zlotem zorganizować jakieś mniejsze spotkanko - a może nawet nie takie mniejsze?
Pozdrawiam
Ley
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
My też bardzo dziękujemy. Było naprawdę super, mimo, że w kameralnym gronie, a może właśnie dzięki temu. No i cieszę się, że wolarz jednak mógł być ze mną na zlocie, bo dziś już wyjechał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum