_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Który kolega z klubu piszę o 8 poduszkach i czujniku szybkości jazdy w wycieraczkach?
To że wycieraczki przechodzą na najniższą prędkość gdy się zatrzymujesz jest w standardzie.
Poduszek było max 6 a co do wyposażenia to może i fajne ale do najwyższego jeszcze dużo mu brakuje. Miałem bardzo podobne w swoim 75.
Wentylator za 2500zł...2 miesiące temu kupowałem bez problemu nowy oryginalny z UK za 1000zł. W Polsce max do 2200zł.
Szyby ma takie jak reszta R w roczniku i nie widzę w nich nic dziwnego.
Większość aut klubowiczów lub sympatyków jest w jakiś sposób oklejona. Ten nie ma nawet oznaczeń pod tablicą.
Który to kolega? Jest ogłoszenie na forum? (przeważnie od tego zaczyna się sprzedaż auta klubowego)
Cena...trochę jak na mój gust przesadzona.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 22:20
sknerko szkoda słów. "Schowek klimatyzowany" albo "Bardzo ważne i co eliminuje wszystkie inne które chcecie kupić to to że wyeliminowana została wada fabryczna tzn. silnik wentylatora chłodnicy - zakupiłem nowy (czego nikt nie robi) za 2500PLN" i "8 poduszek" a to już bardzo ważne " - ja również nie palę!! " To już wszystko wyjaśnia "pierwszy właściciel, serwisowany w ASO" Ciekawe w którym ASO
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Cze 05, 2010 22:21, w całości zmieniany 1 raz
ej no może jest w klubie tylko nie tym załozył sobie klub i się sam wpisał i po problemie
ale za kare znalazłem coś... nie odbija uchwyt otwierania maski, co oznacza że linka jest uszkodzona, najprawdopodobniej przez czołowy wypadek auta w latach ubiegłych i złą naprawę przedniego pasa oraz klapy. Co może w przyszłości powodować awarię jednostki napędowej oraz w razie pożarów, które w R 75 są standardem, brakiem możliwości otwarcia klapy. Dlatego też nie polecam tego auta.
poważniej rzecz ujmując - zdjęcia obrobione, opis jak z opowieści Andersena. Mnie takie coś odstrasza mimo iż auto wygląda ciekawie.
No to mamy do kompletu auto od lekarza i pewnie jeżdżone tylko w niedzielę do kościoła
a mówią że takie się nie zdarzają
MG TF 160 srebrny pocisk
Boncky napisał/a:
ale za kare znalazłem coś... nie odbija uchwyt otwierania maski, co oznacza że linka jest uszkodzona
Jak do tego doszedłeś?
Boncky napisał/a:
w razie pożarów, które w R 75 są standardem
Nie bardzo jestem w temacie... O co chodzi?
Boncky żartował:), a że dźwigienka od otwierania maski nie do końca sama wraca na swoje miejsce, to częste i nie groźne.
Cena dużo przesadzona jak za ten rocznik.
a że dźwigienka od otwierania maski nie do końca sama wraca na swoje miejsce, to częste i nie groźne.
też tak mam
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum