Jak na angola to cena jest dość wysoka ale aut z tym silnikiem jest tak mało że cena jest raczej kwestią indywidualną. Poza tym zwróć uwagę że to jest 2005 rok.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
domellooo, Moim zadniem nie jest za wysoka. Jest to wersja bardzo rzadko spotykana jeśli chodzi o silnik jak i o przedni grill. Więc zazwyczaj kosztuje więcej.
właśnie można powiedzieć ze jest to classic . jak się nie mylę to on ma silnik mustanga 260 KM
Tak, jest to silnik 2 zaworowy z Mustanga zdławiony do260 KM by spełnił europejskie normy emisji spalin. Przekonstruowana podłoga i zawieszenie pod tylny napęd.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 11:10
domellooo kupując ten model musisz zdać sobie sprawę że będziesz miał problem z częściami gdyż silnik, zawieszenie, sprzęgło i skrzynia biegów jest w tym modelu całkowicie inna niż w pozostałych modelach R75 i ZT.
W zeszły piątek widziałem takiego samego tylko czarnego. Jechałem do pracy w Twickenham i na rondzie widziałem to cudo. Mieszkam w UK 6 lat i dopiero pierwszy raz na żywo widziałem tego Roverka. Jest ich baaardzo malutko w porownaniu do zwykłej 75-tki, która widze z 10 razy na dzień. Jest cudowny !
ja jeszcze nie widziałem mieszkam w Anglii 4 lata ale kiedyś nie przywiązywałem uwagi do Roverków dopiero kiedy kupiłem zaczełem sie przyglądać ,ale jest tak z każdym samochodem
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 69 Skąd: Raszyn-Rybie
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 15:53
a co do części chyba nie jest tak żle jeżeli samochód posiada silnik mustanga do gdy bedzie brak częsci u dystrybutorów podzespołów Rovera można poszukać w miejscach gdzie zajmują sie dystrybucją części od aut amerykańskich u nich bez problemu dostanie się częsci do mustanga, przynajmniej tak mi się wydaje
[ Dodano: Pon Cze 14, 2010 16:53 ]
a nie oszukujmy się mustangów jeździ dużo a ich właściciele nie mają problemów z dostępem do częsci
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum