Wysłany: Czw Cze 10, 2010 07:37 [R75] Stukanie w zawieszeniu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam!!
Niedawno wymnienialem wahacze łacznikie stabilizatora i drazki kierownicze i po okresie 2 miesiacy gdy jade wolno po nie rownej drodze to slychac jekies stukanie(jakby jakas blaszka sie urwala i stukala o cos)Jak jade szybciej to tego nie slychac.
Co to moze byc??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lis 26, 2010 22:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 07:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 99 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 09:50
Miałem podobną akcję. Okazało się, że właśnie ta osłona tarczy przegniła mi i tak sobie latała luzem. Można ją po prostu wywalić i zostawić tarcze nieosłoniętą.
Miałem taką sama sytuację tylko w prawym kole.Wymieniłem tuleje wahacza i łożyska McPhersona- i nic nie pomogło-dalej słychać było jakieś stukanie,ocieranie itp.
Wymieniłem amortyzatory pomogło.Od tej pory nie słychać żadnych dziwnych dźwięków .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum