Jaki model pirelli masz? ja mam P zero nero (205/40/17) i jak dla mnie to klej na suchym super, problem robi się gdy spadnie deszcz wtedy już jest średnio
Ja mam w tej chwili z przodu Continentale Conti Sport 205/45/17, a z tyłu Wanli 215/45/17 i nie zauważyłem spadku komfortu w porównaniu do wcześniejszych opon ( Pirelli P600 ) 185/55/15. Auto lepiej trzyma się drogi i pewniej się prowadzi. Co do kolein to rzecz jasna, że buja jak statkiem ale to wina dróg, a nie kół.
jak wujek markzo mówi, że masz koła od roweru zamiast opon to uwierz, masz koła od roweru wpadnij do mnie, założysz 205/40/17 na koleinach nie ma żadnego dramatu a trakcja jest rewelacyjna, zresztą kto był na zlocie ten widział, pełen ogień a lacze dawały rade
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
michone, Ja nie mam tych opon ani felg już. Miałem je tylko na weekend na probe i tyle. Kolega je w Kärnten miał w stodole to żeśmy założyły żebym zobaczył jak sie jeździ
Ale dalej mam banan na buzi jak widzę filmik i sobie przypominam
Markzo, Jak będę w Polsce to wpadnę do ciebie zamontujemy i przetestujemy
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Podczas startu to raczej nie bardzo da sie zerwac na 215, ale zakrety to sama przyjemnosc. U mnie 80% moich przebiegow to zakrety i miasto wiec mnie to raczej nie dziwi. Dopiero przejechalem jakies 15kkm, to chyba daleko mi do takich przebiegow jaka opisales.
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum