Witam
Może teraz się uda, trzeci raz probuję posta napisać.
W zeszłym tygodniu byłem w serwisie klimatyzacji, bo klasycznie nie działała. Mechanik stwierdził że nie działa stycznik Siemens A1401-X53 , nr.czesci YWB1012 10 - taki mały "połówkowy" stycznik. Odpowiedzialny za załączenie sprężarki. Dodatkowo wyszło że nie działa też stycznik wentylatora sprężarki. Ale to ponoć już mniejsze piwo bo można go wysterować równolegle ze sprężarką. Aczkolwiek wolałbym oba mieć jednakowo sprawne.
I tak, byłem w kilku sklepach motoryzacyjnych pokazując tego nieszczęsnego Siemensa. Nie ma. Byłem w InterCarsie - nie ma. Dzwoniłem do Rovera w Babicach - może być za dwa tygodnie , jak ściągną z Anglii.
Koledzy, od czego można do dopasować - sklep z częściami Hondy? Już nie wiem gdzie szukać.
Alfaro.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 14, 2010 08:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum