Wysłany: Nie Cze 13, 2010 19:24 [roverek 216 96] pisk problem
Witam . Od jakiegoś czasu walczę z dziwnym piskiem z pod maski. Dokładniej chodzi o to że piszczy coś i nie wiem co pisk dochodzi tak jak by od pasków ale wczoraj paski wymieniłem alt i pasek od wspomagania rolkę napinacza tez wymieniłem a problem nadal jest. Ten cały pisk wydaje sie jak by dochodził z pompy wspomagania . Jeszcze dziwnie hałasuje na wolnych obrotach . Dlatego jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o pomoc bo nie chciał bym wymieniać pompy a okazało by sie ze to nie to.
Ostatnio zmieniony przez Siwy_028 Nie Cze 13, 2010 20:45, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jak kręcisz kierownicą to zmienia się ten pisk? Czy jest niezależny od kręcenia kierownica?
Spróbuj zdjąć w ogóle pasek od pompy wspomagania, będziesz mógł wykluczyć ten element. Tak samo alternator!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum