Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
zrobiło się zimno, trzeba czasem okna zamknąć i ten odgłos nie daje mi spokoju, pewnie temat był już poruszany ale nie potrafię nic na ten temat odnaleźć
w jaki sposób zniwelować odgłos klekoczącego drążka zmiany biegów? szczególnie daje on o sobie znać na niskich obrotach, na postoju
coś okropnego:)
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 20:51
dziękuje
zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, aby wbić jedynkę muszę mocno naciskać drążek do siebie, nie jest to specjalny problem jednak zauważyłem, że skóra która osłania drążek mocno się już przetarła i zastanawiam się co zrobić aby ta jedynka łapała bliżej środka?
czy może to być spowodowane jakimś problemem z opisywanym przegubem krzyżakowym?
czy może to być spowodowane jakimś problemem z opisywanym przegubem krzyżakowym?
Raczej chyba nie. Prędzej bym obstawiał, że drążek jest przesunięty trochę w lewo. Myślę, że zrzucenie konsoli środkowej powinno dać odpowiedź, co jest nie tak.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum