Od 25 jest chyba takiej samej wielkosci, ma jeszcze jeden minus. Brak jest tych wypustek na kciuki. Fajna opcja jest kiera od mgf, ta jest mniejsza i ma te wypustki
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Kierownica W ZR jest bez wypustek na kciuki i w R25 tez takie są,co prawda nie we wszystkich,i niewiem od czego to zalezy ale niewazne.Ja własnie chce taka jak w ZR gładka bez profili na kciuki i takowa jest mniejsza od tych starych z mojego 220SD,no i wyglada bardziej nowocześnie
Czyli bedzie spokojnie pasować??
[ Dodano: Pon Kwi 26, 2010 09:23 ]
Interesuje mnie dokładnie ta aukcja:
Ja nie widzę uszkodzenia poduszki. Uszkodzone są przyciski klaksonu. Nie ma ich.
Poproś sprzedawcę, aby Ci zmierzył średnicę kierownicy. Moim zdaniem, ona jest tej samej wielkości co od R200.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja gołym okiem widzę i czuję rużnice miedzy moją a tą z R25 czy MG ZR jest mniejsza, znajomi posiadaja MG ZR i R25 i własnie sprawdzałem w obu modelach
[ Dodano: Pon Kwi 26, 2010 09:51 ]
Co do uszkodzenie to jest małe wgniecenie widoczne na znaczku. a przycizka klaksonu to przełozył bym z mojej od R220SD.
Nextassy, przede wszystkim niech sprzedawca się określi, czy ta kierownica jest od R25 czy R45. Z tego co wiem (szukałem na naszym forum) kierownica od R400/45/MG ZS nie będzie pasowała do R200/25/ MG ZR.
Jeśli chcesz, mogę ci wrzucić potem fotki jak kierownica z MG ZR wygląda w mojej 200 (poduszkę mam z 200), bo w GARAŻu mam nieaktualne fotki
Kierownica jest od R25 prawdopodobnie po lifcie czyli z roku 2002 w góre... z tad niema wycieć choć znajomy ma R25 z 2000r i ma taka sama tylkoe ze środek inny troszke...
Jeśli mozesz to wrzuć fote chciałbym zobaczyć jak to wyglada zamontowane w R200
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 23:59 Re: [R220SD] Kierownica od R25
Nextassy napisał/a:
Witam!
Mam pytanko,czy kierownica od ROVER'a 25 będzie pasować do ROVER'a 220SD??
Ta od 25ki jest mniejsza i ładniejsza dlatego mysle nad zmianą.
Z tego co wiem i sprawdzalem to kolega ma racje.Roznicy w srednicy niema,ale polecam kolo od MGF-a. Jest mniejsze i fajnie wyglada, ale nie wiadomo jak z poduszka, jednak to troche inna powieszchnia.Zawsze mozna zmapowac ECU.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum