Wysłany: Sob Cze 12, 2010 00:31
Żeby klima się załączyła musisz pamiętać o włączonym nawiewie- niby banalna sprawa, ale można zapomnieć. Jeszcze co mi przychodzi do głowy, to bezpiecznik wentylatora skraplacza klimy- warto sprawdzić
Zapomniałem dopisać, bezpieczniki też sprawdzone wszystkie, no i nawiew włączony. Kontrolka klimy na przycisku świeci.
Potrzebuje przede wszystkim zlokalizować ten czujnik.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jest przekaźnik od klimy na nadkolu wewnatrz komory silnika kolo kielicha za akumulatorem, tez taka czarna puszka... ewentualnie sprawdz jeszcze tam...
Jest jeszcze termometr w parowniku, moze z nim cos jest nie tak i nie pozwala zalaczyc klimy...
Tego niestety nie wiem... ale wiem ze jak jest zima i minusowa temp jakas tam to termomertr nie pozwala zalaczyc klimy alby uniknac zamarzniecia parownika...
Albo najlepiej (w moim przypadku) do termometra dochodza 2 przewody, wypiac je z termometra i polaczyc razem ze soba i zobaczyc czy bedzie dzialac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum