Wysłany: Sob Gru 04, 2010 17:07 [All] Zamarźnięty płyn do spryskiwaczy
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Jak wyżej.. niestety jako że ostatnio brykam służbowym to zapomniałem wywalić letni płyn no i zamarzł. Czytałem żeby dolać denaturatu, ale co jeśli dysze i kanały też są zawalone? Najlepiej by było wstawić gdzieś w ciepłe miejsce, pytanie gdzie..
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: Lublin
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 21:51
Po pierwsze spirytusu szkoda
Dolej do pełna zimowego płynu i do centrum handlowego z parkingiem najlepiej podziemnym i kinem. Zalecane miejsce parkingowe pod wentylatorem, nagrzewnicą.
Spirytus można spożyć w razie ewentualnego niepowodzenia akcji
Ja niedawno przy okazji kupiłem jakiś płyn do spryskiwaczy 5l w pobliskim sklepie wielobranżowym, nie pamiętam nazwy, ale był bardzo tani a po otwarciu strasznie "wali" jakąś siwuchą czy denaturatem, tak że jak się lekko zaciągnie w nos to normalnie cofa i dostaje się zawrotów głowy , wiem jedno, po ostatnich mrozach nic nie zamarza i odpuszcza wszelkie zabrudzenie z szyb, pozostaje jedynie przyzwyczaić się tylko do tego specyficznego zapachu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum