Witam.
Przeszukiwałem nieco postów ale nie mogłem nawet w necie znaleźć dobrej firmy zajmującej się regeneracją zacisków hamulcowych.
Konkretnie precyzując: piaskowanie, malowanie, wymiana uszczelek itp. Ogólnie full service.
Czy znacie jakieś sprawdzone firmy w Krakowie, lub ogólnie w Małopolsce?
Zamieniam obecnie z wersji pełnych tarcz na wentylowane, ale chcę mieć zrobione na wiele "lat". Samemu nie mam na tyle czasu a też nie mogę na długo być uziemiony bez auta.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Pozdrowienia
_________________ Krakowianin
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 15:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli przygotuję sobie pod wentylowane zostaną mi do odstąpienia zaciski pod pełne, ale sprzedam je w takim stanie jak są, mam dwa komplety, jeden co się troszku zapiekł ale działa...drugi co kupiłem i założony połowicznie (lewa strona), no a teraz całkiem full wymiana ale pod wentylacyjne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum