Wysłany: Nie Cze 20, 2010 18:48 [ROVER 200 1.4 16V 98r] dziwna praca silnika
Witam wszystkich którzy przeglądają to forum.Otórz jak w tytule auto na wolnych obrotach chodzi jakby na 3 garach (dzwięk z rury taki jak na 3 garkach) ale auto chodzi normalnie ,wchodzi na obroty ,przyśpiesza ,nie szarpie.Ale czasami zdarza się że przy przyśpieszaniu jest odczuwalne że coś jest nie tak (jakby codził na 3cylindry.Wtedy trzeba przegazować do odciecia i chodzi ok.Dla mnie jest to dziwne zjawisko i nie do zgryzienia .Więc jak ktoś ma pomysł proszę pisaćZa rozwiązanie problemu stawiam zimny browar.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Cze 20, 2010 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 18:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja też tego nie rozumiem.Ale chodzi jakoś dziwnie .Z rury słychać jakby na 3 cylindrach. Może to przewody?ale nie jestem pewien bo powinien na gazie szarpać.No nie mam pojęcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum