Wysłany: Nie Sie 08, 2010 13:56 [R75] Wyciek płynu z układu wspomagania
Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
witam mam otóz taki problem ze zauwazyłem u mnie w roverku wyciek plynu wspomagania,wiec wjechalem na kanał zdjełem obudowe silnika i widac jak jest mokre miejsce od płynu.Patrzyłem po przewodach nic nie znalazlem przetarego lub np,poluzowanej objemki,dlatego zrobilem zdjecie gdzie zaczyna sie wyciek moze ktos z was mial taki sam problem jak ja.???
[ Dodano: Nie Sie 08, 2010 14:56 ]
zdjecie nr2
_________________ peres
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 23:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 13:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ściągnij sobie RAVE'a, to dokumentacja techniczna Rovera, link znajdziesz tutaj: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=54757 post kolegi Sknerko pod koniec tematu. Tam masz wszystko od A do Z o roverach, spokojnie dojdziesz gdzie co jest pod maską i z czego Ci cieknie pozdrawiam.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
dzieki wielkie za dopowiedz ale widzisz dokładnie patrzyłem czy gdzies sie nie poci,i zrobilem zdjecie gdzie znalazłem swiezy wyciek,i teraz nie wiem co to za element.pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum