http://allegro.pl/item107...bd_polecam.html czy ktos mi moze napisac cos na temat tego modelu...mam kawalek do niego i nie chcial bym jechac na marne...a zakochalem sie w mg zr Niestety nie umiem zrobic innego printscreena
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 22:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z przodu byl pukniety - wedlug wlasciciela ma mi podeslac zdjecia jak wygladal przed zrobieniem...jezeli chodzi o tyl to nic nie mowil...najgorsze jest to ze mam kawal drogi do niego i nie chcial bym jechac na marne
Moze szare mu sie bardziej podobaly - pod kolor nadwozia nie no zartuje...pytanie do forumowiczow czy ktos jest w stanie tam podjechac i zobaczyc to auto ? oczywiscie kwestia finansowa do dogadania na pm - wiem ze roverki na wode nie jezdza
[ Dodano: Pią Cze 25, 2010 14:58 ]
Dobra odpada...po opisie ktory mi wyslal (nie dziala zamek otwierania klapy) widac ze raczej byl walniety w tyl i o dziwo zgubil zdjecia uszkodzen.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum