Witam,
bardzo proszę o pomoc.
Jestem świeżo upieczonym kierowcą i tydzień temu kupiłam roverka jak w temacie, rocznik 2004.
Przebieg 65000, rok temu sprowadzony z Francji.
W związku z tym mam wiele pytań i wątpliwości: czy od razu powinnam w nim coś wymienić (np. rozrząd?), co powinnam w nim sprawdzić, gdzie w Warszawie mogę podjechać do godnego polecenie warsztatu (najlepiej okolice Modlińskiej)?
Z góry dziękuję za podpowiedzi i pomoc dla kompletnego laika.
pzdr Emila
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 17:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 307 Skąd: Grabów nad Prosną
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 10:49
eemyla napisał/a:
A czy zna ktoś może jakiś dobry warsztat w okolicy Modlińskiej?
pzdr
Poszukaj na stronie głównej roverki.pl w zakładce Techniczny faq -> Części i warsztaty -> Wybierz swoje województwo i popatrz jakie sa polecane warsztaty w Warszawie lub okolicach Warszawy
A czy zna ktoś może jakiś dobry warsztat w okolicy Modlińskiej?
pzdr
Poszukaj na stronie głównej roverki.pl w zakładce Techniczny faq -> Części i warsztaty -> Wybierz swoje województwo i popatrz jakie sa polecane warsztaty w Warszawie lub okolicach Warszawy
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Bardzo dziękuję za zaproszenie, ale jutro, niestety, będę poza Wawą
Następnym razem będę jednak chciała dotrzeć na spot
a póki co może wybiorę się na Bokserską, wyczytałam z opinii, że tam całkiem, całkiem
może ktoś się tam odpowiednio zajmnie moim Wigry 3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum