Wysłany: Sob Lip 10, 2010 18:58 [R400]wymiana amortyzatorów
Byłem dziś na ustawianiu zbieżności i ku mojemu przerażeniu okazało się, że mam wszystkie amortyzatory do wymiany i tu pojawia się problem, bo amorki na przód do R400 są po 260 zeta za sztukę,a do Civica 6 gen. i R45 dużo taniej, czy te amory nie są identyczne przypadkiem?Bo jakoś nie uśmiecha mi się kupić, a potem dowiedzieć się, że dałem tzw. tylnej części ciała help plis!!!!Dodam, że chodzi o wersję benzynową.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lip 11, 2010 20:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 10, 2010 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
z tego co widze porównując katalog intercarsu to na oś tylnią to jest to samo a przód niestety inny . Wynika to z numerów katalogowych w/w firmy . Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum