Wysłany: Sob Sie 23, 2008 14:19 jak wsadzic glosniki w drzwi?
Witam, moj 1 post : ) kupilem wczoraj roverka 200 i z starego autka chcialem wyjac glosniczki i kurde nie mam pojecia jak je wsadzic (wersja 3 drzwiowa) niechac urwalem te standardowe maskownice no ale juz trodno sie doklei tylko powiedzcie wy im, jak ja mam wytargać te głośniki które tam są??
i pytanie 2:
na moje oko wchodzą 13cm w drzwi ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 14:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wczesniej na innym forum z innego auta tez mialem szukajke i opanowalem ja po dluugim czasie ; D wiec nie krzyczec, staralem sie z niej korzystac a po wpisaniu hasla
odświeżę nieco temat: Brt pisał o instrukcji obrazkowej ściągania boczków do R2* - nie mogę jej znaleźć.. Szukać nie umiem czy już jej tam nie ma?
Jest sporo opisów krok po kroku (linki powyżej ale najlepiej SeVeN w dziale "zrób to sam"), ale wolałbym zobaczyć to na rysunkach bo boje się że coś pourywam..
Jeśli ktoś ją ma na dysku to najlepiej re-upload na dział techniczny a jak nie da rady to proszę na maila: gintaro@wp.pl
Witam, moj 1 post : ) kupilem wczoraj roverka 200 i z starego autka chcialem wyjac glosniczki i kurde nie mam pojecia jak je wsadzic (wersja 3 drzwiowa) niechac urwalem te standardowe maskownice no ale juz trodno sie doklei tylko powiedzcie wy im, jak ja mam wytargać te głośniki które tam są??
i pytanie 2:
na moje oko wchodzą 13cm w drzwi ?
memphisto, jak przeczytałem tego posta to pękłem ze śmiechu
Fajnego masz tego swojego "Pierwszego" posta
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
dzięki, ale opis jak to zrobić znalazłem nie jeden - chodzi mi o instrukcję obrazkową tak żeby było jasne co w którą stronę - zwłaszcza jak chodzi o klamkę.
Na zdjęciu masz zaznaczone gdzie są śrubki. Te pod uchwytem do zamykania drzwi to musisz płaskim srubokrętem podwarzyć i wyjąc zaślepkę, a tą wyżej za klamką to żeby odkręcić odchylasz klamkę, a żeby to wyjąc to musisz odgiąc klamkę i troche pomanewrować i wyjdzie
ja pierwszy raz rozbierałem boczek, mając tylko instrukcję opisową i wszystko zdjąłem bez problemu... Wcale nie jest to takie trudne
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum