Wysłany: Pią Lip 16, 2010 18:13 [R 216 coupe 94 silnik Hondy] pytanie o linke hamulcowa
Witam
Musze zmienić linki hamulcowe do kół i oto pytanie czy będzie pasować od hondy concerto 1,6 16v bo zaciski tylnie pasują a oto ta linka do hondy:
http://moto.sklep.pl/9935...L&towkod=&pic=0
Sorki:D
jest to rok 94 silnik Hondy 1,6 d16a8 z tarczami z tyłu a linki szlak trafił;/. Linki przedstawione na zdjęciu to linki od concerto 1,6 16v czyli silnik taki sam z reszta większość części takie same:D
Proszę o szybką pomoc;/
Powiem Ci tak:
Dwa dni temu przerabiałem problem linki gazu w mojej coupe. Oryginał nie do znalezienia! Od 200 nie pasowała, od poldka roverowskiego nie pasowała, od Freelandera 1,8 nie pasowała.... Nówka niby ponad 200zł kosztuje ale absolutny brak historia skończyła się na tym że pojechałem do takiego zakłądu w Poznaniu gdzie robią linki na zamówienie. Dałem starą na wzór i po dwóch godzinach miałem kompletnie nową linkę gazu! Nowy pancerz, napinacz no i sama linka. Zapłaciłem 50zł no i w końcu wszystko pasuje jak należy.
Ja myślałem co to za problem w koncu 200 to 200 ale jednak w koncu to zupełnie różne budy i inne długości...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na moje - 2 dioptrie też:P bo zaciski te same tarcze te same klocki i w ogóle ale niestety nie miałem możliwości oglądania moich linek dlatego to pytanie:) jutro się wszystkiego dowiem od mechensa:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum