Oddałem auto do mechanika na wymiane sondy lambda oraz nabicie klimy. Po odebraniu samochodu w domu zauważyłem że przestały działać mi halogeny. Sprawdziłem bezpieczniki ok. Kostke przeczyściłem wszystko posprawdzałem poza przekaźnikiem. NIby gdzieś pod maską jest przy bezpiecznikach ale ja nie widze go. Może ktoś pomóc i wskazać owy przekaźnik i jak go sprawdzić pod względem prawidłowego działania?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 19:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie w coupe jest bezpiecznik na przekaźniku, też go znaleźć nie mogłem, więc 2 osoba włączała i wyłączała halogeny a ja słuchame gdzie pyka pod maską i tak doszedłem co się spusło wymieniłem bezpiecznik na przekaźniku i gra muzyka
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dziś włączałemi wyłączałem halogeny i słuchałem gdzie pstryka. Okazuje się że u mnie tez jest gdzieś pod radiem. Dokładnie nie wiem bo nie chciało mi się wszystkiego rozbierać. Jutro się zabiore za rozbebeszenie konsoli.
[ Dodano: Pią Lip 23, 2010 18:35 ]
Byłem grzebać pod konsolą i wydaje się że ten przekaźnik jest albo okrągły/walcowaty bądź jest pod płytą bezpieczników... jeśli to jest pod płytą to nie ruszam bo jak znam swoje szczęście to zniknie mi pół elektryki w samochodzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum