Wysłany: Wto Cze 29, 2010 10:21 galka zmiany biegow - drewno styl
witam... pytanie banalne, wrecz dziecinne - galka zmiany biegow u mnie w aucie mnie nie satysfakcjonuje, myslalem o zmianie kopulki z wykrsem biegow na drewno podobne i najlepiej taki kolor jaki posiadam drewna w aucie...
Chyba, ze sa jeszcze inne galki, ktore by sie wpasowaly??
prosze o propozycje i przyklady
pozdr
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 10:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no kolega tronsek... to mi sie podoba, taka mi odpowiada, tylko pytanie gdzie taka dostac?? znajde cos takiego na allegro?? aha, a podswietlenie sam robiles czy bylo fabrycznie?? pozdr i dzieki za odpowiedz
A ja wykonałem taką gałkę własnoręcznie. Nie mam teraz aparatu, bo bym wstawił parę fotek. Ale efekt jest lepszy niż myślałem, Bardzo przyjemnie się ją użytkuje. Polecam każdemu. Roboty nie jest aż tak dużo.
na faktycznie warto... zainteresuje się tym jak najprędzej! pisze do niego i...
rezultaty zobaczycie wkrótce sami!! dzięki panowie za pomoc, jesteście wielcy, w szczególności dzieki tronsek za pomoc i konkretne namiary!! pozdr
_________________ ROVER 75 2.0CDT - 115HP remaped to 163HP MAX PERFORMANCE!!
nawet nie próbowałem... myślę, że warto poszukać, ale czasu mało...
a w ten piatek akurat wyruszam w trase samochodem do Polski na wymażony urlop...
tak więc w pełni okazyjnie sobie i to mógłbym załatwić... lecz kto wie?
panowie, ma ktoś wymiary drążka zmiany biegów z R75? wiem, żeby zmierzyć to najlepiej suwmiarką, ale w UK nie wiem czy takie bajeranckie narzędzia mają...
a, szukałem trochę w UK, no i ciężko żeby znaleźć cokolwiek, a dopiero żeby odpowiadało ustalonym wymogom!!
proszę o pomoc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum