Mam do sprzedania ekskluzywną limuzynę - Rover 75 z 2001 r. Kto szuka luksusu, a do tego nietuzinkowego wyglądu dobrze znalazł! Stan pojazdu oceniam jako bardzo dobry, auto było garażowane co widać zarówno na nadwoziu jak i podwoziu, jest w świetnym stanie, zero rdzy! Samochód został zakupiony w polskim salonie Rover i był serwisowany w ASO. W aucie nigdy nie było palone, wszystkie regulacje i wymiany robione w czasie. Kolor auta to oliwkowy, wszystkie elementy chromowane są w idealnym stanie. Silnik 2.0 V6 o mocy 150km jest bardzo dynamiczny i pozwala na bezpieczne wyprzedzanie. Auto bez wypadkowe. Przebieg prawdziwy, udokumentowany. Do sprawdzenia w dowolnym serwisie na terenie Warszawy Sadyby/Mokotowa/Ursynowa po wcześniejszym umówieniu.
Dodatkowo zakupiłem radio 2DIN z obsługą MP3 CD, MP3 na kartach pamięci, DVD, TV, GPS (po dokupieniu modułu), RADIO RDS. Radio odtwarza również filmy AVI.
Pozostałe elementy wyposażenia:
* dwustrefowa klimatyzacja automatyczna z nawiewem na tylne siedzenia z możliwością regulacji (KLIMATRONIK)
* klimatyzowany schowek
* komputer pokładowy
* elektryczne szyby x4
* kierownica wielofunkcyjna
* elektrycznie sterowane lusterka
* ABS
* ASR - system kontroli trakcji
* automatycznie podnoszona roleta na tylną szybę
* centralny zamek - immobilizer
* halogeny przeciwmgielne
* podłokietnik
* rozkładany podłokietnik tylnej kanapy
* wycieraczki dostosowujące prędkość pracy do prędkości jazdy
* poduszka powietrzna x4
* automatyczna skrzynia biegów z funkcją przewidywania stylu jazdy
* tryb "sport"
* tryb do jazdy w zimę
* tryb doświetlania otoczenia auta po zakończonej jeździe
* wspomaganie kierownicy
* alufelgi
* zabezpieczenie anty kradzieżowe alufelg
* regulacja kierownicy
* 8 głośników
* Radio z z wyświetlaczem dotykowym 7", obsługą MP3, kart pamięci, CD, DVD, pendrive, kamery cofania, wejścia wideo, GPS (po zakupieniu modułu), Telewizji analogowej, wejściem na subwoofer, wzmacniacz
* 2 komplety kluczyków
* instrukcja obsługi w j. polskim oraz książka serwisowa
* gratis komplet opon zimowych
Auto jest zarejestrowane na firmę więc wystawiam fakturę VAT ZW tak więc kupujący jest zwolniony z opłat w urzędzie skarbowym.
Auto kupione w polskim salonie, jestem 2gim właścicielem, pierwszym była kobieta.
Ubezpieczenie do stycznia 2011, przegląd do czerwca 2011.
Jak dla mnie to maska nie jest dobrze spasowana. Brak kratki przy halogenie. Jeżeli chodzi o lakier to też po fotkach ciężko ocenić, ale popatrzeć potrzeba.
Tak się składa że jestem właścicielem tego auta i nie rozumiem uwag:
źle spasowana maska? Gdzie, nic tam nigdy nie było robione, widać to po śrubach i oryginalnym lakierze.
zagłówki? prędzej z przodu były by zużyte, wrzuciłem nowe zdjęcia, widać tylne zagłówki i podobnie jak reszta tapicerki są w idealnym stanie. Można by się jedynie pokusić o jej wypranie, ale myślę że to już kwestia kupującego. Jak dla mnie jest w b.db stanie i nie można jej nic zarzucić - nie ma żadnych przetarć, zadrapań, plam.
Zresztą zapraszam do oględzin na żywo.
Ostatnio zmieniony przez J-A-J-O Sro Lip 21, 2010 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 99 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 16:56
Faktycznie ta maska jakby za nisko opadła. Auto krajowe - to duży plus, gdyż pewnie przebieg oryginalny. Z drugiej strony zawieszenie pewnie lekko zmęczone polskimi turbodrogami.
JOJO: skąd ty wytrzasnąłeś tam kompa pokładowego? Albo klimatyzowany schowek - nie ma czegoś takiego w R75.
Poza powyższymi i tym halogenem prawym auto wygląda w porządku. Dobrze utrzymany środek. Nawigacja z DVD to duży plus.
Dziwi tylko niska cena. Auta sprowadzane u sprzedawców potrafią kosztować znacznie więcej.
Trzeba sprawdzić zawieszenie na stacji diagnostycznej, VIS i automat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum