hmm nie widziałem chyba żadnego R400 z poszerzanymi nadkolami i ciężko mi sobie wyobrazić żeby to jakoś pasowało, ale może się mylę - macie jakieś foty?
hmm nie widziałem chyba żadnego R400 z poszerzanymi nadkolami i ciężko mi sobie wyobrazić żeby to jakoś pasowało, ale może się mylę - macie jakieś foty?
bartek-mrc napisał/a:
Moim zdaniem, taka operacja tylko zepsuje wygląd twojego R
Kolega poszerzał nadkola (co prawda nie w R) u blacharza aby właśnie koła nie wystawały. Blacharz tak wyprofilował oryginalne błotniki, że po polakierowaniu auta nie widać, ze cokolwiek było przy nim robione dopiero jak postawisz obok drugie auto widać, ze są minimalnie poszerzone. Dlatego el_skwaru jak już poszerzasz to znajdź blacharza który Ci to ładnie zrobi bo jakieś nakładki to agrotuningiem zalatują....
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Pływak, w 400 po 95 to nie ma prawa dobrze wyglądać
po pierwsze zderzak przedni który trzeba by było naciągać a więc zmieniać cały błotnik na łączeniu ze zderzakiem. Wtedy lampa nie będzie równo z karoserią.
po drugie zderzak tył z którym również trzeba by było manewrować
Samochód zatem będzie wyglądał jak ulep.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
CHłopie jak poszerzyć nadkola to gleba przynajmniej -60/-60, bzdura ze zderzakiem bo sam sie dopasuje a naciąga sie 3/4 a nie cały błotnik wiec zderzak o te 1-2cm sie przesunie. jak poszerzasz nadkola to nie tylko opony szerokie ale felge musisz dobrą pokazać a jak felge to zaciski a poszerzyć auto i zrobic z niego wywiórke to wiesz możesz se na wieś zawięźć.
to sie robi projekt z poszerzeniem i tylko profesjonalnie w serwisach blacharskich gdzie walcują to a nie wspawują bo ruda cie zajedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum