Wysłany: Wto Sie 03, 2010 13:56 [R214] Problem z rurką od bagnetu oleju!
Witam. Mam problem z rurką, do której się wkłada bagnet do sprawdzania poziomu oleju.
Gdy wkładam bagnet, nie wchodzi mi on swobodnie, tylko spotyka opór, tak mniej więcej po 3/4 jego włożeniu. Poprzedni bagnet był ułamany, więc mogę podejrzewać, że jakaś jego część została w rurce, lub coś innego blokuje swobodne wejście bagnetu.
Czy można tą rurkę jakoś przeczyścić, by ten opór zlikwidować i by bagnet mógł wchodzić swobodnie?
Pomocy, please!
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 13:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ona jest przykręcona do bloku dwoma śrubkami przy wejściu, i jedną przy termostacie. można ją normalnie odkręcić i wyciągnąć (acz wymaga to trochę gimnastyki)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum