Też się ostatnio zastanawiałem nad końcówką i znalazłem dwie które mnie ciekawią jedna ulter i no name ta druga ma dyfuzor powiedzcie mi czy on da jakis leciutki basik ? Nie chce żadnego głośnego ryku tylko taki cichy basik + efekt wizualny bo seria wygląda okropnie a owalna końcówka idealnie pasuje do kształtów naszych R
_________________ Kupie przedni zderzak do R200 w kolorze JRJ
, przednią europejską lampę lewą kontakt pw
Ja juz zalozylem koncoweczke:D troche inna niz pokazywalem na forum a mianowicie taka: http://moto.allegro.pl/it...na_speeder.html i nie glupio to wyglada:D patric62 koncowka z dyfuzorem to pic na wode nie daje to zadnego mruczenia. Jesli chcesz miec jakies mruczenie to lepiej wymien caly tlumik:)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Lut 2010 Posty: 130 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 23:08
jesli chodzi Ci o tłumik końcowy to jestem za:) bo bardzo ładnie brzmi i wygląda.
a jak chcesz zamontować samą końcówke tłumiak to jak dla mnie strata paru dych, jak dla mnie to delikatna porażka.
Nikogo nie chce urazić ale takie jest moje zdanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 11:52
ja osobiscie w zadne koncowki bym sie nie bawil, jesli ktos mysli nad poprawa wygladu to lepiej wymienic caly tlumik owal moim zdaniem najlepiej pasuje bo r200 ma zaokraglony i szeroki tylek wiec pasuje idealnie ale jak to mowia sa gusta i gusciki wiec o tym sie nie dyskutuje pozdrooo
Dokładnie wypróbowałem to i końcówka odpada, pierwsza sprawa że wystaje kilometr za samochód pomińmy sprawy wsio tjuningu to wygląda nie zbyt pięknie po drugie dźwięk końcówki jest przynajmniej dla mnie lekko śmieszny. Ja założyłem u siebie oryginalny niemiecki tłumik firmy SuperSport po za tym cała reszta to przelot brzmienie jest genialne, po za tym te tłumiki są bardzo dobrze wygłuszane w środku dlatego wewnątrz samochodu jest cicho i nie psuje to komfortu z jazdy fotki jak to wygląda u mnie, może mało widać ale nie chciałem aby tłumik wystawał mi za zderzak, nie podoba mi się coś takiego poprostu u mnie jest równo z końcem zderzaka tak że nie rzuca się w oczy.
3 tys. już z tłumikiem tym śmigam i nic się nie kopci, dlatego że jest wylot równo z końcem zderzaka i spaliny lecą już za zderzak, u kolegi wyżej nie podchodzi mi to bo wystaje troche za bardzo i typ rura w niebo też tak nie podchodzi ale to sprawa gustu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum