Wysłany: Czw Sie 12, 2010 22:03 [R600] Lampka tylna oświetlenia wnętrza
Witam. Wpadłem sobie na pomysł dołożenia lampki oświetlenia tylnej kanapy I teraz mam pytanie. Czy może wie ktoś jak to jest podłączone w oryginale?? Czy jest może do tego jakiś osobny włącznik?? A może zapala się zawsze gdy świeci się lampka z przodu??
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 22:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem jak to jest w oryginale, ale ja osobiście podłączyłbym równolegle do "głównej" i dodał gdzieś w dyskretnym miejscu dodatkowy włącznik lub wykorzystał wolne miejsce (pod włącznik) przy obudowie deski rozdzielczej. W ten sposób ktoś jadący z tyłu (za Twoją zgodą) mógłby korzystać ze światełka bez konieczności palenia "przedniego", które mogłoby Tobie przeszkadzać
McGAJveR, masz racje, ja mam z przodu żaróweczke 12-sto diodową i w nocy jak jadę, i moja ukochana pasażerka chce się przeglądnąć i zapali światełko to kompletnie nic nie widze co się dzieje przed maską. dodatkowy włącznik to super sprawa. Widziałem jak w 400 chłop miał taką samą lampkę jak z przodu i podobno zdawało to egzamin. tylko miglowania z tym co niemiara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum