Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 14 Skąd: Brzesko
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 19:24 [Rover 220 Sdi 98]"mielenie"pompy wspomagania i sp
Witam ,wiem ze ten temat byl poruszany ale chcialem uzyskac konkretna odpowiedz.Otoz od dwoch dni slysze mielenie w okolicy alternatora i paska klinowego,nie jest ono zbyt glosne ale jednak.Kolega sciagal pasek i sprawdzal ,rolka i napinacz wydaja sie w porzadku natomiast kolo pasowe od pompy wspomagania troche ciezko chodzi i troche skiwerczy.Czy to jest przyczyna mielenia? i drugie pytanie zgrzytal mi wsteczny,wiec popuscilem troche linke na samoregulacji tylko teraz sprzeglo troche wysko bierze,czy to zapowiada wymiane sprzegła??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
u mnie też "mieliło" kupiłem pompę, wymieniłem i okazało się że to rolka teraz mam dwie pompy a rolkę dosztukowałem od opla wydałem ponad 100 zł jak się okazało usunięcie rzeczywistej usterki zrobiłem za darmo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum