Wysłany: Pon Sie 23, 2010 13:28 [ R 216 97"]Zapytanie miska olejowa
Witam kupiłem do mojego R nowy silnik okazało się że jest różnica w misce olejowej w moim starym silniku miska aluminiowa w nowym blaszana. Czy można ze starego silnika przełożyć miskę aluminiową i założyć w miejsce blaszanej ?- ponoć na aluminiowej jest jakieś mocowanie silnika proszę o pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 13:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
możesz śmiało przełożyć aluminiową miskę ze swojego starego silnika, możesz też zostawić blaszaną, Jak będziesz wymieniał, to pod aluminiową miską nie ma uszczelki jako takiej, tylko jest uszczelka w płynie...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dzięki za podpowiedź będę przekładał bo tak jak pisałem moja ma jakieś mocowanie do poduszki silnika czy coś przynajmniej tak mi mechanik tłumaczył. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum