Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:50 [ r 25 ] spoiler na klapę , czy orginalny ?
Witam ! Mam prośbę .... Kupiłem spoiler na klapę , sprzedawca mówił że od mg zr z 2003/04 (zdjecie było nie wyraźne ) ale mam dylemat po oględzinach . Lotka od spodu jest nie malowana . Wykonanie jakieś marne . Sprawdziłem w necie i gdzieś również była zr'ka z taką lotką . Proszę o podpowiedz .Dołączam foto .
[ Dodano: Sob Sie 21, 2010 23:50 ]
a dodam jeszcze że nie wiem w jaki sposób znalazła sie w nim woda ...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Normalna lotka od ZRa... Oryginalne lakierowane w R200/25 też od spodu nie były lakierowane.
W ZR były dwa typy lotek - bez łączenia pośrodku (Twoja) i z łączeniem.
ps : panowie jak wymotować stop z tego spoilera , mam orginalnie biały (05') i bede chciał go zaimplantować w nowy . Nie chce nic uszkodzić . Odpowiadając o cenę , dałem : 150 zł , to nie wiarygodne ale klient na allegro chyba nie wiedział co sprzedaje . ( z fak. vat )
ps : panowie jak wymotować stop z tego spoilera , mam orginalnie biały (05') i bede chciał go zaimplantować w nowy . Nie chce nic uszkodzić . Odpowiadając o cenę , dałem : 150 zł , to nie wiarygodne ale klient na allegro chyba nie wiedział co sprzedaje . ( z fak. vat )
Powinien mieć po bokach dwie śrubeczki na wkrętak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum